Hjemmesideløsning

Hvad kan ProfWeb.dk tilbyde omkring hjemmesider.

Hjemmesideløsning hos ProfWeb.dk

ProfWeb.dk tilbyder professionelle hjemmesideløsninger baseret på dansk udviklede produkter og services, til priser hvor alle kan være med. 

Eksterne udgifter til oprettelse og et års drift inkl. domæne, hosting og e-mail for under 300DKK inkl. moms (36,25€). Så kan resten af budgettet bruges på at skabe den rette løsning.

Løsningerne er som standard baseret på Composite C1, som er et gratis dansk udviklet CMS system baseret på nyeste Microsoft Teknologi. Systemet er yderst intuitivt og nemt at bruge, hvilket gør slutbrugeren, dig, i stand til at ændre tekster, tilføje nye sider og billeder ganske nemt. Selve redigeringen af siderne kræver stort set ikke mere viden end at skrive et dokument i Word. Se Composites begynderguides her.

Hvis løsningen kræver det, leverer Composite også betalbare supportaftaler med mulighed for opgradering til nyeste CMS version og garantier for support og fejlrettelser. Dette er dog absolut ikke et krav. Læs mere om Composites supportaftaler her.

CMS systemet bliver, som udgangspunkt, hostet hos unoeuro.com som tilbyder yderst billige hostingløsninger med høj stabilitet og oppetid. Unoeuro.com leverer til 1,25€ pr/mdr. inkl. moms (ca. 10DKK) + 15€ inkl. moms (ca. 115DKK) i oprettelse. For de penge er du sikret et stabilt og driftssikkert miljø med tilhørende e-mails med spam og antivirus. Unoeuro.com leverer også større løsninger hvis dette er ønskværdigt.

Sidst kan det nævnes at Composite C1 også skalerer til enterpriseløsninger som kan hostes på Microsofts Azure platform hvis en løsning i skyen ønskes eller load balacing miljøer, et helt igennem proffesionelt CMS.

Design

Hjemmesiderne designes som udgangspunkt responsive, så de tager sig godt ud på alle platforme, PC, tablet og smartphone. Dette gøres ved hjælp Bootstrap som er en integreret del af løsningen fra Composite C1.

ProfWeb.dk prøver så vidt muligt at finde frem til et design med kunden, men hvis dette rækker ud over de kreative evner, henvises til ekstern designer.

Referencer

Salon Ane

Salon Ane

Restaurant Madkunsten

Restaurant Madkunsten

Nykøbing Sjælland Gymnastikforening

Nykøbing Gymnastikforening